LP System – Din SOURCING AGENT i Asien

Att finna de bästa tillverkarna i Asien är ofta en djungel och dessvärre finns det en stor mängd tvivelaktiga aktörer i regionen. Företagen har ofta vackra och påkostade fasader och säger att de kan leverera och tillverka produkter, men kvalitén är många gånger inte vad man förväntar sig.

Att göra affärer med Asien är inte riktigt som vi är vana vid i Sverige. Exempelvis så har kinesiska affärskontakter ofta svårt att säga nej vid olika förfrågningar och när de svarar ja på din fråga kan det betyda bara att de förstått frågan. Eftersom kvalitén många gånger kan vara ett problem så måste den säkerställas genom aktiva åtgärder. Detta kan ske på olika sätt. Företag som genomfört tidigare leveranser till kända västerländska kunder har själv lärt sig att leverera produkter med hög kvalitet. Kvalitetskraven behandlas i industrialiseringsprocessen då hela produkter läggs ut för produktion vid outsourcing. Vid inköp av komponenter och detaljer kan speciella företag anlitas för att bevaka kvaliteten och vid behov utföra tester och godkänna leveransen innan den skeppas. LP System kan hjälpa ditt företag att säkerställa bra produkter till rätt kvalitet vid inköp i Asien.

Nedan är några exempel listade:

  • Knyta affärskontakter och hitta rätt företag i Asien
  • Importera produkter från Asien med rätt kvalité
  • Översätta från lokalt språk till svenska och omvänt
  • Se till att det inte finns mellanhänder i Asien och att man gör affärer med rätt person
  • Se till att man verkligen får det man betalar för och inte felaktig kvalité
  • Inspektion av beställning innan leverans samt betalning
  • Vi hjälper bland annat justposter.se med tryckfärg ifrån Thaiwan.

Allt detta och mycket mer kan en sourcing agent göra för dig. De ser till att inga mellanhänder finns. En sourcing agent ser till att rätt fabrik som motsvarar de kvalitativa önskemål du har gör jobbet. Sourcing agenten ser till att inga missförstånd sker varken initialt, under produktion eller vid leverans.